Lindsey Faken

  Lopers Company  Rotterdam

Blog

Ladiesrun Rotterdam 5km 2016

Posted on May 30, 2016 at 7:50 AM

Voordat de Roparun begon had ik mij toch maar ingeschreven voor de Ladiesrun 5km op zaterdag 29 mei 2016 in Rotterdam. Het was namelijk de 10de editie en had nog nooit de Ladiesrun in Rotterdam gelopen, daarnaast vond zowel de start als finish plaats in Ahoy. Mocht ik mij twee weken na de Roparun voldoende fit voelen, dan kon ik in ieder geval hier aan meedoen ook omdat er geen mogelijkheid was voor na inschrijven.
Het herstel van de Roparun verliep prima en voelde mij wel fit genoeg om mee te doen aan de Ladiesrun. Het idee was meer starten en dan kijken hoe de wedstrijd zal gaan verlopen. Had niet het gevoel dat ik al helemaal klaar was om een snelle tijd neer te zetten. De start verliep erg rommelig ook omdat er een paar minuten voor de start de loopsters van startvak B bij ons in het startvak kwamen. Na de start liep ik 5de of 6de dame en kwamen wij de eerste km door rond 3:35 min. Dit was natuurlijk een te snelle start en niet iedereen kon dit dan ook volhouden. Tot 3km punt liep ik dan ook samen met Marianne de Kok op kop, maar ook bij ons zakte het tempo in. Helaas moest ik Marianne laten gaan en finishte dan ook als 2de dame. Mijn tijd na de finish was 19:16 min en daar baalde ik ook enorm van. Achteraf bleek dat het parcours te lang was en dat ik alsnog onder de 19 min gelopen had.
Uiteindelijk kan ik zeker niet ontevreden zijn na deze wedstrijd zo vlak na de Roparun. Ook heb ik enorm van de sfeer en van alle mannen langs de kant en ben ik nog aardig wat mensen van de vereniging tegengekomen. Ben blij deze wedstrijd gelopen te hebben en weet nu waar ik de komende tijd aan moet gaan werken om weer sneller te worden.


Zie hier voor de foto's gemaakt tijdens 5km Ladiesrun Rotterdam

Categories: Wedstrijden

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.