Lindsey Faken

  Lopers Company  Rotterdam

Blog

Dwars door Dordt loop 2016 5km

Posted on April 6, 2016 at 4:05 AM

 

Na mijn eerste 5km dit seizoen (Zandvoort Circuit Run) kreeg ik weer het plezier terug om 5km wedstrijden te gaan lopen, ook omdat ik merkte dat mijn snelheid steeds beter wordt tijdens de trainingen. In Zandvoort zat ik al dichtbij een PR en wist dat als alles meezat ik mijn PR op de 5km weleens zou kunnen verbreken.


Vandaag (3 april 2016) tijdens de Dwars door Dordt loop was dan ook mijn doel om in ieder geval onder de 19 minuten te lopen. Echter stond er wel wat wind vandaag en dat was met een dijk oplopen, toch wel wat lastiger. Het parcours van de 5km was vrij simpel. Start onder aan de dijk, dijk op en dan alsmaar recht door tot aan centrum en dan weer dezelfde weg terug met finish op de atletiekbaan.

 


De start ging iets te snel in 3:30 min op de eerste km en dat met die wind, lukt het helaas niet om dat tempo vast te houden. Uiteindelijk ben ik met een tijd van 19;16 min tweede dame geworden achter toptalent Roos Blokhuis. En kon ik met een pak stroopwafels, stroopkoeken, bos bloemen en 40 euro weer terug naar huis.

Categories: Wedstrijden

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.