Lindsey Faken

  Lopers Company  Rotterdam

Blog

MR14: together we beat the distance

Posted on April 17, 2014 at 12:15 AM

Zondag 13 april 2014 was het zover!!

Energiepenotti was weer bij elkaar tijdens de marathon van Rotterdam. 

.

 

.

Eind vorig jaar kregen Lotte en ik het idee om ons in te schrijven voor de Business Duo Marathon (BDM). Lotte had daarvoor een goede 15 km debuut gemaakt tijdens de zevenheuvelenloop en zelf had ik nog nooit langer dan 10 km in een wedstrijd gelopen. De marathon voor ons was dus ook geen optie, maar een halve marathon lopen zagen wij wel zitten.

.

Echter kostte de BDM rond de 260 euro. Dat vonden wij nogal prijzig, als je geen bedrijf bent of hebt die dat wil sponsoren. De marathon van Rotterdam was toen al uitverkocht, maar er zijn altijd mensen die toch niet kunnen deelnemen wegens een blessure of om andere redenen niet kunnen lopen. Daarom hebben wij een startnummer overgenomen van iemand anders.

.

Bij het ophalen van het startnummer was het startvak (F) en maat (L) voor het marathonshirt onveranderd gebleven. Gelukkig kon dat veranderd worden bij de helpdesk, Henny bedankt daarvoor!! Lotte mocht vervolgens starten in startvak C en liep dus het eerste deel van het parcours van de marathon van Rotterdam. Het startnummer zat aan een elastische band vast, waardoor ik bij het halve marathon wisselpunt meteen kon doorlopen.

.

.

Beide onze halve marathon debuut. Lotte in 1.44.39 en ik in 1.41.47

.

Gelopen voor Lopers Company Rotterdam en aangemoedigd door vele toeschouwers. Bedankt het was geweldig!! En ook Kok willen wij bedanken voor al die mooie en goed georganiseerde marathon trainingslopen. Persoonlijk kado volgt!!

.

Meer foto's zijn hier te vinden


Categories: Wedstrijden

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.